Axelbandslös bh

En axelbandslös bh är en behå som inte behöver band för att hållasAxelbandslös bh på plats. De kan se ut precis som en vanlig behå, eller så kan de vara gjorda helt i tyg eller spets utan varken knäppning eller bygel. Variationerna är oändliga, och lika så användningsmöjligheterna. Många väljer att använda en axelbandslös bh till kläder som kanske också är axelbandslösa, eller när man helt enkelt inte vill att ens behå ska synas. Det är en utmärkt idé att ha en axelbandslös bh i garderoben, då man aldrig riktigt vet när man kommer att få användning för den. Det finns flera plagg som inte fungerar med en vanlig behå, och då kommer nyinköpet väl till pass.

Behå under genomskinlig top

Ett roligt sätt att använda en axelbandslös bh är genom att ha den under en något transparent topp eller klänning. Det är den raka motsatsen till att inte vilja att behån ska synas, och någonting som har blivit populärt under de senaste åren. På detta kreativa sätt så blir behån ytterligare en accessoar, då man kan välja ut en som passar både den egna stilen och den outfit man har tänkt ha på sig. De flesta underkläderbutiker erbjuder ett stort utbud av produkter, och det finns alternativ för alla kroppsformer, smaker och bröststorlekar. Man kan själv välja om man föredrar en bygel-behå, eller om en behå helt i mjukt tyg passar bättre. Den populära behån är inte bara trendig och snygg, utan även i de flesta fall både bekväm och praktisk. Att låta en snygg behå synas lite är ett roligt modetips.

 Storlek viktigare än någonsin

Det allra viktigaste när man köper en axelbandslös bh är att se till att man får rätt storlek. Med en vanlig behå så kan man komma undan med en behå som är lite för stor, men så är inte fallet när den är axelbandslös. Om storleken är fel så glider behån ner, och i värsta fall så kan man bli ståendes där med sin nya behå nere vid fotknölarna. Det är en pinsam situation som man nog helst vill undvika. Bäst är att prova behån ordentligt innan man köper den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>